(MOBIELE) WEBWINKEL & ONTWIKKELING

Cutting-edge technologie om uw webwinkel naar een hoger niveau te brengen

Onze volledige gemanagde oplossingen voor web en mobiel stelt u in staat om uw E-Commerce business naar een hoger niveau te brengen. Wij brengen uw bezoekers een nieuwe en verbeterde klantbeleving door het ontwerpen en implementeren van een volledig nieuwe webwinkel, met waardevolle gebruiksmogelijkheden, apps en extensies tegen lagere kosten en minder tijdsinvestering.

BoostSales optimaliseert E-Commerce websites, maakt deze toekomstvast en bouwt op basis van “industry best practices” voor de beste klantbeleving.

ONTWIKKELING VAN WERELDKLASSE TOEGESNEDEN OP UW E-COMMERCE BUSINESS

BoostSales’ technisch team kan voor u nieuwe toepassingen, op maat gemaakte functionaliteiten, plugins en extensies ontwikkelen om uw webwinkel te upgraden. Of uw webwinkel is gebouwd op Magento, WordPress, PrestaShop, .NET, Drupal of een op maat gemaakt platform, onze web ontwikkelaars zijn toegerust om uw webwinkel platform een betere klantbeleving te geven. Onze oplossingen bestaan uit:

 • Prachtige webwinkel ontwerpen: Wij kunnen een perfect op maat gemaakte webwinkel voor uw merk ontwerpen en implementeren. U kunt desgewenst ook een keuze maken uit meer dan 100 professioneel ontworpen E-Commerce templates om snel live te gaan.

 • Mobiel geoptimaliseerd & compatible voor meerdere browsers: Wij ontwikkelen webwinkels welke volledig zijn geoptimaliseerd voor iedere bezoeker via PC, tablet of mobiel. Eenvoudig “swipen” aantippen of doorklikken, en net zo gebruiksvriendelijk met een touch screen als met een muisklik.

 • Gefinetunede SEO & Social media integratie: Wij implementeren SEO best practices, op maat gemaakt voor uw shopping cart platform. Social media en content marketing toepassingen worden diep geïntegreerd in uw webwinkel.

 • Website snelheid en prestatie: Onze web ontwikkelaars helpen u om voor iedere bezoeker de meest soepele en meest consistente klantbeleving te creëren, inclusief Content Delivery Network (CDN) configuratie en server tuning.

 • Uitgebreid test programma: Wij hebben een uitgebreid (in huis) test programma waarin wij o.a. winkel scenario’s, gebruiksvriendelijkheid en website snelheid testen om een probleemloze klantbeleving te bewerkstelligen.

 • Best-in-class support: Wij weten dat onze klanten snelle en effectieve technische support nodig hebben om te verzekeren dat hun online business zonder downtime in de lucht blijft. Ons team levert maximale uptime en snelle response tijden.

E-COMMERCE GEOPTIMALISEERD VOOR MOBIEL

BoostSales Web & mobile development image

Is uw E-Commerce business klaar voor mobiel?

Om onze online ondernemers zo dicht mogelijk bij hun klanten te brengen, en het zo gemakkelijk mogelijk te maken om zaken met hen te doen, ontwerpen wij volledig mobiel toepasbare webwinkels. Tevens kunnen we uw bestaande webwinkel upgraden zodat deze ook mobiel geoptimaliseerd is.

Daarnaast bieden wij complete M-Commerce mobiele app oplossingen aan online ondernemers die hun eigen app willen lanceren. Deze oplossing stelt u in staat om via het mobiele kanaal met uw eigen E-Commerce app op alle gangbare platformen (iOS, Android en Windows Mobile) uw producten te verkopen.

WIJ ONTWIKKELEN VOOR ALLE SHOPPING CART PLATFORMEN

BoostSales mobile development Shopping cart integration image

Wij ontwikkelen voor alle populaire shopping platformen:

 • Shopify
 • PrestaShop
 • ZenCart
 • Os Commerce
 • Cubecart
 • Interspire
 • VirtueMart
 • WHMCS