Amsterdam – 25 July 2016

Newgen Payments, een FinTech & E-Commerce solution provider uit Amsterdam, heeft een innovatieve, volledig gemanagede oplossing gelanceerd: ‘BoostSales’ voor E-Commerce merchants. BoostSales helpt merchants hun webwinkel te optimaliseren en hun online verkopen een significante boost te geven.

Het merendeel van online merchants uit midden en kleinbedrijf heeft last van toenemende concurrentie van grote multinationals terwijl men zelf beperkt de tijd en middelen heeft om hun webwinkel, platform en technologie goed te managen. Veel webwinkels zijn daarnaast niet klaar voor het moderne internet – met verouderde designs, niet geoptimaliseerd voor mobiel, slechte website snelheid en ineffectieve SEO. Dit leidt tot een substantiële daling van hun verkoopvolume en conversie.

“BoostSales biedt merchants een geïntegreerde oplossing die hun verbeterpunten beter inzichtelijk maakt dan de traditionele en ineffectieve aanpak van het werken met een aantal verschillende leveranciers. Deze managed services aanpak converteert meer online bezoekers naar klanten tegen een betere ROI”, zegt Sunil Jhamb, CEO bij Newgen.

BoostSales’ E-Commerce team neemt ieder aspect van de webwinkel onder de loep, vanaf de gebruiksinterface, het ontwerp, de website snelheid, veiligheid en prestatie, en verhelpt alle imperfecties om bezoekers de best mogelijke klantbeleving te geven. Met de beste ontwerpen en templates, zal BoostSales’ voor optimale conversie de webwinkel van de klant opnieuw uitvinden.

Met op maat gemaakte digitale marketing campagnes, kan BoostSales haar merchants het juiste publiek en de juiste klanten trekken. Merchants kunnen makkelijker hun klanten bereiken via een volledig gemanagede promotionele campagne inclusief social media marketing, PPC advertising, targeted email marketing, en coupons. BoostSales’ geavanceerde rapportages stelt merchants in staat om makkelijk hun bezoekers te volgen, om conversie ratio’s, A/B test resultaten, en real-time heatmap rapportages te bekijken, en hun bezoekers en verkoop te bevorderen.

Dankzij deze volledig gemanagede oplossingen, optimaliseert BoostSales de sales funnels van merchants om hun web verkeer en online conversie te “boosten”, en tegelijkertijd de webwinkel te optimaliseren zodat merchants op hun core business kunnen focussen.