Als het gaat om E-commerce, moet u goed zichtbaar zijn voor uw doelgroep en een uitstekende gebruikerservaring hebben. Een aantal elementen die de zichtbaarheid en klantervaring van uw webwinkel belemmeren zijn; navigatiegemak, ontdekbaarheid van de producten en services, snelheid & performance en het gemak van het afrekenen. Klanten kopen alleen van u als ze gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben en kunnen afrekenen voordat ze van gedachten veranderen. Een goed geoptimaliseerde site verbetert hun uitcheckervaring. Waardoor u de omzet en conversie kunt verhogen en ervoor kunt zorgen dat klanten terugkeren naar uw webwinkel voor de producten die zij nodig hebben.

Idealiter zouden uw optimaliseringsinspanningen om zichtbaar en effectief te zijn tijd- en kostenefficiënt moeten zijn. Maar in werkelijkheid is dit nooit het geval. Gelukkig is BoostSales er. Zodat u uw webwinkel kunt optimaliseren met minimale investering in tijd en kosten. BoostSales biedt technische ondersteuning voor E-commerce bedrijven. Wij kunnen de hiaten in uw webwinkel identificeren en bieden oplossingen om deze te overbruggen. Ons team helpt bij het verfijnen van de webwinkelelementen om de vindbaarheid van producten te optimaliseren, een interactieve gebruikerservaring (UX) te creëren, het afrekenproces te stroomlijnen en de serverprestaties van de webwinkel te optimaliseren voor verschillende browsers en apparaten.

BoostSales biedt end-to-end E‑commercediensten aan webwinkels. Variërend van consultatie, thema-aanpassing, uitbreidingsontwikkeling / integratie tot serveroptimalisaties, ontwikkeling van aangepaste modules, onderhoud, migratie en upgrades van platforms. Ons ervaren team van ontwerpers, ontwikkelaars, server-ingeneers, betalingsexperts en E‑commercespecialisten zijn uitgerust om op elk niveau uitgebreide functionaliteitsontwikkeling voor uw webwinkel te bieden.

Dit alles wordt gedaan met inachtneming van de beste werkwijze en methoden in ontwikkeling en implementaties. Zo krijgt u de beste E-commerce oplossingen waarmee uw verkoop wordt gestimuleerd. Wij geloven in het aanbieden van de beste oplossingen en niet louter acute ontwikkelingsdiensten.

 

Casestudy: Antratek Electronics

Een van onze trouwe klanten, Antratek Electronics, is gespecialiseerd in embedded elektronica. Ze hebben ons benaderd om hun online conversies te stimuleren en hun ROI te verhogen.

De hiaten

  • De webwinkel was niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en snelheid.
  • Webstore wordt langzaam geladen vanwege verouderde thema’s en functies en biedt dus geen optimale gebruikerservaring en gemak.
  • Er waren problemen met backend-services zoals verzending, ERP, uitchecken en productfeeds die de workflow van de verkoper hinderen.

De oplossingen

  • Een nieuw en aangepast Magento-thema met de nieuwste technologie en beveiligingsstandaarden.
  • Een compatibel, cross-device en een volledig mobiele responsieve site gemaakt.
  • Geoptimaliseerde back-end bewerkingen zoals ERP, orderbeheer en verzending.
  • Ingebouwd aangepaste plug-ins en gewijzigde thema’s, samen met plug-ins van derden aangepast aan de vereisten van de verkoper.
  • Geoptimaliseerde serverconfiguraties om de algehele webwinkelprestaties en laadsnelheid te verbeteren.
  • De beste praktische E-commerce oplossingen geïntegreerd om het gebruiksgemak te verbeteren.

Het bewijs spreekt voor zich!

Nu richt Antratek zich op het uitbreiden van hun kernactiviteiten terwijl BoostSales alle technische uitdagingen voor hen beheert.

Onze visie is om het verlaten van de winkelwagen te verminderen door twijfel voor online shoppers weg te nemen en het voor webwinkels eenvoudig te maken om hun check-out naar wens aan te passen. We weten hoeveel moeite u doet om verkeer naar uw webwinkel te krijgen en het is dan vervelend om te zien dat potentiële klanten wegvallen.

Bijwerken: Bezoek onze stand 53 tijdens de Webwinkel Vakdagen om er achter te komen hoe wij uw verkoop een boost kunnen geven.