DIGITALE MARKETING EN SEO

Intelligente promotie voor uw E-Commerce merk

BoostSales kan uw merk nieuw leven inblazen en uw online verkopen een boost geven, door middel van een op maat gemaakte digitale marketing campagne die het juiste publiek aanspreekt en potentiële klanten aantrekt.

alt-text

DIGITALE MARKETING CAMPAGNES

Door het managen en fine-tunen van uw online activiteiten op alle digitale platformen zorgt BoostSales voor een optimale ranking en meer web traffic. Wij implementeren gecoördineerde promotionele campagnes geïntegreerd in alle kanalen: SEO, Social Media marketing, PPC advertising, Targeted Email marketing, SMS marketing, Coupon rewards en meer. Ons team creëert originele content en promotioneel materiaal dat uw merk versterkt.

DIGITALE MARKETING CAMPAGNES

Door het managen en fine-tunen van uw online activiteiten op alle digitale platformen zorgt BoostSales voor een optimale ranking en meer web traffic. Wij implementeren gecoördineerde promotionele campagnes geïntegreerd in alle kanalen: SEO, Social Media marketing, PPC advertising, Targeted Email marketing, SMS marketing, Coupon rewards en meer. Ons team creëert originele content en promotioneel materiaal dat uw merk versterkt.

BoostSales Digital marketing SEO Image

OPTIMALISERING VOOR ZOEKMACHINES (SEO)

BoostSales levert geïntegreerde optimalisatie oplossingen voor zoekmachines (SEO) en marketing voor zoekmachines (SEM) om uw zoekmachine ranking te maximaliseren en het resultaat te verbeteren. Of u bovenaan de pagina wilt staan bij lokale zoekopdrachten, gebruik wilt maken van trending zoekwoorden of uw Google Shopping resultaten wilt verbeteren, wij hebben voor u de juiste oplossing. Wist u dat uw social media marketing strategie de impact op uw SEO kan beïnvloeden? Onze onderling afgestemde Multi-channel strategieën helpen online ondernemers om op een effectieve manier hun conversie doelstellingen te behalen.

BoostSales Digital marketing pay per click Image

PAY-PER-CLICK ADVERTISING

Er zijn voor online- en mobiel adverteren meerdere manieren om potentiële klanten te benaderen en via zoekmachines, websites en apps naar uw website te trekken. Met onze multi-channel digitale marketing oplossingen kunnen wij uw digitale marketing campagne managen en stellen wij u in staat om uw gewenste doelstellingen te bereiken. Ons team werkt met u samen op basis van budget en campagne duur.

ADWORDS CAMPAGNE MANAGEMENT

Na het lanceren van uw prachtige, briljante en responsive webwinkel, is de volgende belangrijke stap het aantrekken van klanten. BoostSales’ team van specialisten weet wat uw klanten willen, welke zoekwoorden zij gebruiken, en hoe u hen naar uw webwinkel kunt trekken. Wij kunnen op een succesvolle manier Google AdWords campagnes optimaliseren zo dat de juiste mensen naar uw webwinkel worden getrokken. U krijgt een op maat gemaakte AdWords marketing strategie die kosteneffectief is en resultaat bevorderd. Maar waarin wij daadwerkelijk ongeëvenaard zijn, is ons unieke AdWords performance based model. Dit wil zeggen, u betaalt ons alleen wanneer u daadwerkelijk geld verdiend met Google Adwords!

BoostSales Digital marketing social media marketing Image

SOCIALE MEDIA MARKETING

Het is nu tijd om de kracht van social media marketing met BoostSales volledig tot uiting te laten komen. Om uw zichtbaarheid op de voorname social media platformen een boost te geven, kan ons digital marketing team een creatieve en coherente social media campagne vormgeven en implementeren. Dankzij onze sterk aanwezige, interactieve social media campagnes, bent u in staat om beter contact te maken met uw beoogde doelgroep. BoostSales beheert uw social media op een manier die niet alleen nieuwe klanten trekt, maar ook tot doel heeft om uw bestaande klanten geïnteresseerd te houden in uw merk. Het multi-channel E-Commerce platform van BoostSales is uitgerust met geïntegreerde social media functionaliteiten die online ondernemers in staat stellen om nieuwe producten automatisch te presenteren op social media sites.

ZO DOET BOOSTSALES DAT; HET REALISEREN VAN EEN BETERE SOCIAL MEDIA MARKETING STRATEGIE

  1. Uw huidige social media footprint nemen wij onder de loep en identificeren met welke relevante social media platformen we goede focus aanbrengen op uw marketing doelstellingen, en op uw doelstellingen qua merkbeleving.
  2. Ons team werkt met u samen om een op maat gemaakte social media marketing campagne te formuleren met een heldere return on investment.
  3. Opvolgend creëren wij innovatieve social media campagnes met originele content en lanceren deze op de gekozen platformen. Wij stemmen de campagnes af op specifieke doelgroepen die voldoen aan de beoogde demografische correlaties. Tevens onderzoeken we de mogelijkheden om “key influencers” in overeenkomstige doelgroepen hierin te betrekken.
  4. Daarna monitoren we de resultaten van de campagnes, voeren A/B testen uit en fine-tunen daar waar nodig verschillende elementen van de campagne om maximale effectiviteit te bewerkstelligen.
BoostSales Digital marketing advanced marketing & SEO analytics Image

GEAVANCEERDE MARKETING & SEO RAPPORTAGES

BoostSales helpt online ondernemers om op een eenvoudige manier het succes van hun SEO, SEM en digitale marketing campagne te monitoren. Onze rapportage set-up voor uw webwinkel, social media accounts en PPC advertentie campagnes zijn op maat gemaakt. U kunt uw digitale marketing resultaten in real-time raadplegen, en hiervan het succes meten via een aantal KPI’s. U heeft direct toegang tot die data waarmee u daadwerkelijk wat kunt en weloverwogen strategisch beslissingen kunt nemen en marketing plannen kunt maken die resulteren in het maximaliseren van uw verkopen.

BoostSales Digital marketing promotions Image

PROMOTIES

Onze multi-channel digitale marketing oplossingen hebben betrekking op het creëren van de promotionele campagne, PPC, social media marketing, targeted email marketing, SMS marketing, coupon generation, rewards (loyalty) & “geld terug” campagnes.

Onze managed services stellen online ondernemers in staat om niet alleen hun verkopen te laten toenemen via coherente marketing campagnes, maar ook door betrokken te zijn bij hun huidige klantenkring via retargeting campagnes.

Om meer te weten te komen over gedetailleerde E-Commerce rapportage klikt u hieronder.