GEAVANCEERDE RAPPORTAGES

Inzicht en het volgen van uw E-Commerce prestaties

BoostSales levert diepgaande analyses en rapportage met betrekking tot alle aspecten van uw online business, inclusief uw webwinkel, digitale marketing campagnes, en SEO prestaties.

Met ons interactieve Merchant Dashboard, kunt u eenvoudig uw bezoekers volgen, product conversie ratio’s raadplegen, A/B test resultaten inzien, advertentie campagnes beoordelen en veel meer, en alles via één interface. Ons Merchant Dashboard levert gedetailleerde rapportage en zorgt ervoor dat u exact weet wat er gebeurt, op ieder moment, via uw PC, tablet of mobiel.

DIEPGAAND INZICHT IN E-COMMERCE

  • Webwinkel Analyses: Om inzicht te geven in E-Commerce conversie ratio’s, gedragspatronen van bezoekers, en inkomend verkeer, integreren wij met Google Analytics en andere vooraanstaande web analytics services.

  • A/B Tests: Met behulp van onze gedetailleerde A/B test rapportages krijgt u inzicht in het gedrag van bezoekers en hun voorkeuren. Dit helpt u om alle elementen van uw webwinkel te optimaliseren en uw conversie verder te verhogen.

  • SEO en SEM Prestatie: Wij maken gebruik van industry standard tools om inzicht te geven in uw SEO prestaties. Dit zijn onder andere SERP analyses, keyword en backlink resultaten, crawling rates, referral tracking en AdWords campagne rapportages.

  • Heatmap Analyses: Wij kunnen heatmap analytics toepassen op uw webwinkel. Dit helpt u om exact te begrijpen hoe uw bezoekers uw webwinkel bezoeken, vanaf de landing page tot en met de betaalpagina. Waar men met name naar kijkt en, niet minder belangrijk, waar men exact afhaakt.

  • Resultaten van Digital Marketing Campagnes: Online Ondernemers zijn voortdurend up-to-date met betrekking tot de lopende promotionele- en marketing activiteiten. Dit stelt hen in staat om op de hoogte te blijven van de voortgang.

Deze tools helpen u om uw webwinkel en uw marketing campagnes te optimaliseren en het aantal bezoekers en conversie een boost te geven. Wij maken gebruik van een diversiteit aan rapportage services en werken nauw met u samen om uw UI en UX te optimaliseren voor een betere conversie.

Onze Voornaamste Rapportage Mogelijkheden:

Boostsales Advanced analytics tick Krachtig merchant dashboard geïntegreerd met meerdere rapportage tools

Boostsales Advanced analytics tick Real-time analytics met betrekking tot bezoekers en transacties

Boostsales Advanced analytics tick SEO & SEM prestatie- en inzichtsrapportage

Boostsales Advanced analytics tick Ondersteuning voor Google Analytics aangevuld met E-Commerce tracking

Boostsales Advanced analytics tick Gedragsanalyse van bezoekers (op maat) in webwinkel en mobiele apps

Boostsales Advanced analytics tick Shopping cart gerelateerde conversie rapportages