OVER ONS

BoostSales van Newgen levert End-to-End online ondernemer oplossingen voor E-Commerce, Digitale Marketing, Sales Optimalisatie met geavanceerde management rapportage. Onze oplossingen zijn omzetverhogend, verbeteren conversie ratio’s en zijn kostenverlagend.

Onze managed services zijn ontworpen om online verkopen van online ondernemers te maximaliseren tegen lagere kosten en minimale tijdsinvestering zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business.
Vertel ons wat u graag beter zou zien in uw E-Commerce business. Wij zijn graag bereid om, met op maat gemaakte oplossingen, u te adviseren over hoe uw online merk te versterken.

ONS VERHAAL

Newgen is een multi-channel E-Commerce, Payments en Digital Marketing bedrijf met kantoren in Amsterdam en Delhi. Wij leveren onze diensten aan nationale- en internationale online ondernemers met een diversiteit aan E-Commerce- en betaaloplossingen, en helpen online ondernemers om hun conversie te maximaliseren. Ons internationale management team heeft gezamenlijk meer dan 60 jaar ervaring in E-Commerce en betaaloplossingen.

BoostSales van Newgen is een unieke, volledig beheerde dienst die E-Commerce ondernemer in staat stelt om hun webwinkels te optimaliseren, conversie drastisch te verhogen en online verkoop te optimaliseren – tegen veel lagere kosten en minder tijdsinvestering. Onze op maat gemaakte oplossingen omvatten het gehele spectrum van het E-Commerce proces en helpen online ondernemers om verbeterpunten in hun E-Commerce strategie inzichtelijk te maken, en met onze oplossingen het aantal bezoekers te doen toenemen en conversie te verbeteren.